Wiki

Adverteren in Delft

Wilt u uw bedrijf in Delft beter promoten op het internet? Van Zwienen is een gespecialiseerd bedrijf dat actief is op het gebied van online marketing. Zo heeft de van Zwienen groep een aantal bedrijven die zich daarmee bezig houden.  Bent u dus op zoek naar een partner voor online marketing? Kijk dan op www.zwienen.nl

Het Digitale Informatiebestand Delft is een initiatief van Uitgeversgroep van Zwienen om bedrijven in deze omgeving met elkaar in contact te brengen. Op www.dib.nl kunt u uw bedrijf op verschillende manieren promoten:

  • Een uitgebreide vermelding met naam, adres ect.
  • Directe link naar uw website
  • Adverteren in Delft
  • Adverteren met banner

Wanneer u wilt adverteren in Delft heeft u keuze uit verschillende maten, soorten en plaatsen. Als u wilt adverteren in Delft bemiddelen en kijken we welke pagina voor uw bedrijf effectief is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er een mooie, opvallende advertentie wordt gemaakt. 

Banner adverteren in Delft

Voor een banner campagne op internet betaalt u relatief minder dan wanneer u via traditionele media zou adverteren.  Dit terwijl u met banner adverteren in Delft een enorm bereik kunt hebben binnen een korte periode. Zeker voor kortlopende marketingacties is dit bijzonder interessant, ook omdat u op deze manier een specifieke doelgroep kunt bereiken. 

Zoekt u een bedrijf welke een banner campagne voor uw dienst of product op kan zetten? Kijk dan op www.designpro.nl

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Delft: