Wiki

Plaatselijk Informatieboek Delft

Het Plaatselijk Informatieboek Delft is een online bedrijvengids voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf in Delft. Bent u op zoek naar een telefoonnummer? Of heeft u het adres nodig van een bedrijf in Delft? Raadpleeg dan PIB Delft: dé bron van informatie en de mogelijkheid tot netwerken. 

Het Plaatselijk Informatieboek Delft voorziet duidelijk in een behoefte om tal van redenen: Bedrijven in Delft ervaren het als een groot voordeel zich degelijk te kunnen profileren. Naar elkaar, maar ook naar bedrijven, geïnteresseerden en belanghebbenden buiten Delft. 

Ondernemers binnen Delft willen concreet en gericht kunnen netwerken en hebben daarvoor een overzichtelijk bestand nodig. Zowel gemeente als bedrijfsleven wensen te beschikken over een helder en duidelijk gerubriceerd overzicht van alle bedrijvigheid. Het Plaatselijk Informatie Boek is een initiatief van Uitgeversgroep van Zwienen om bedrijven binnen bepaalde regio's of plaatsen binnen Nederland dichter bij elkaar te brengen. Gemeenten merken dat een transparant en helder beleid naar het lokale bedrijfsleven toe erg wordt gewaardeerd en bijna voorwaarde is voor een vruchtbare samenwerking.

Adverteren
Uitgeversgroep van Zwienen biedt u de mogelijkheid een advertentie te plaatsen in Het Plaatselijk Informatieboek Delft. Een bedrijf tot een succes maken, betekent gezien worden. Adverteren is hét middel om zichtbaar te zijn en biedt de volgende voordelen:

  • Hoog bereik
  • Effectief en doelgericht
  • Optimalisering reclamecampagnes
  • Meer naamsbekendheid
  • Verhoging van omzet

Wilt u meer weten over voordelen van adverteren en mogelijkheden in het Plaatselijk Informatieboek Delft? Maak een afspraak met één van medewerkers en wij helpen u graag verder.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Delft: