Ga terug

Speciaal behang voor je baby of kinderkamer?

8 juni 2022

Pib-Delft

Het creëren van een kinderkamer is vaak één van de leukste en mooiste dingen om te doen voor je kind. Een warme omgeving en een eigen kamertje creëren waarin het kind zich compleet thuis voelt om zich te ontwikkelen. En wat is er nou beter dan een kinderkamer met speciaal kinderbehang? Met dit speciale behang wordt het gevoel van extra veiligheid gecreëerd en daarnaast draagt het ook bij aan de identiteit van je zoon of dochter. Het is daarom belangrijk dat je kinderbehang selecteert dat past bij jouw kind zodat hij/ zij nog jaren geniet van zijn prachtige kamer. Ontdek ons prachtige assortiment kinderbehang en creëer een heerlijke veilige omgeving voor je kind.

Laat je kind zich helemaal thuis voelen

Baby’s houden van een warme en veilige omgeving. Om ze helemaal thuis te laten voelen wil je daarom de perfecte omgeving creëren met speciaal kinderbehang. Wanneer kinderen wat ouder zijn weten ze vaak zelf wel welk behang ze mooi vinden. De keuze voor kinderbehang kan je dan bij het kind zelf leggen zodat hij/zij zelf een prachtige kamer realiseert. Van het kinderbehang hebben we speciale thema’s zodat het kiezen extra gemakkelijk wordt gemaakt. Is je kind bijvoorbeeld helemaal gek van auto’s? Kies dan voor het auto behang en creëer een prachtige race kamer voor jouw kind. Binnen elk thema bieden we een ruim aanbod aan verschillende ontwerpen zodat je kind zijn meest prettige en mooiste kamer kan ontwerpen. 

Ontdek ons assortiment kinderbehang

Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment kinderbehang? Bekijk dan snel welke opties van kinderbehang er mogelijk zijn voor je kinderkamer! We bieden een ruim assortiment aan verschillende kinderbehangstijlen zoals jongens en meisjes behang, Disney behang of het altijd leuke sportbehang. Ook bieden we andere unieke soorten kinderbehang zoals graffitibehang, bloemetjes behang of camouflage behang. Voor elk kind hebben we wat wils! Ontdek van elke categorie de verschillende behangstijlen om de kinderkamer zo mooi mogelijk te maken. Met een bestelling vanaf €75 wordt de kinderbehang geheel gratis verzonden!

Breng het behang snel en gemakkelijk aan

Het kinderbehang is gemakkelijk zelf aan te brengen. Je smeert de muren eenvoudig in met behanglijm en brengt vervolgens het kinderbehang droog aan op de muur. Je hebt hier zelfs geen eens een behangtafel voor nodig, een eenvoudige do it yourself klus dus! Het behang is zelfs jaren later nog eenvoudig droog te verwijderen zodat je de kinderkamer gemakkelijk voorziet van een nieuwe stijl wanneer ze wat ouder worden. Bekijk al onze behanggereedschappen en start zo snel mogelijk met het creëren van de mooiste kinderkamer.

Hulp nodig of advies over kinderbehang?

Heb je hulp nodig met het uitkiezen van kinderbehang of wil je advies over welk kinderbehang het meest geschikt is voor jouw kinderkamer? Laat je inspireren door het kinderbehang zelf te komen bekijken in onze showroom en ontvang gratis advies! Heb je verder andere vragen of opmerkingen? Ons team staat elke werkdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hiervoor kan je het best contact met ons opnemen.

Reactie plaatsen

Reactie plaatsen

Speciaal behang voor je baby of kinderkamer?

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in